Продавець ООО "Альтер-Энергия" розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
АКЦИИКупить со скидкой
ООО "Альтер-Энергия"
+380442332130
+380662324499
+380688554842
Кошик
Апарат для виробництва повітряних зернових (гармата для вибуху зерна), фото 2

Апарат для виробництва повітряних зернових (гармата для вибуху зерна)

Опис
Інформація для замовлення

На відміну від «попкорновских» апаратів у гарматі можна підривати кукурудзу будь-яких сортів, що значно знижує собівартість продукції.

Гармата для вибуху зерна (апарат для виробництва повітряних зернових)

Апарат, що працює під надлишковим тиском, з-за свого зовнішнього вигляду і звукового ефекту при роботі, отримав назву гармати. Зерно, що поміщається в герметично закриту камеру, при нагріванні підвищує внутрішній тиск за рахунок випаровування міститься в ньому вологи. Миттєве порушення герметичності камери супроводжується різким падінням тиску в тканинах зерна, що призводить до розширення паро-повітряної суміші, що викликає сильне збільшення об'єму зерна, воно ніби вибухає, спучується.

Технічні характеристики

Показник Значення
Продуктивність до 30 кг/годину (3 дорослі)
Розміри 2000мм x 800мм 1100мм x
Ємність циліндра 10 л
Робочий тиск в циліндрі 10 — 12 кгс/см2
Вага продукції на одну завантаження 7 — 10 кг
Витрата природного газу 1 м3/год
Потужність 1,1 кВт 1500об/хв
Напруга 380 В
Маса 290 кг

Установка обробляє зерно різким перепадом тиску. Зерно (рис, кукурудза, пшоно, крупи і т. д. ) нагрівається в герметичній посудині. За рахунок випарів, всередині «гармати» підвищується тиск (до 10 — 12 атмосфер), яке потім різко скидається з допомогою спеціального затвора, при цьому лунає бавовна — вибух. В результаті «вибуху» відбувається збільшення об'єму зерен в 5 — 8 разів.

Принцип роботи

В циліндр гармати, ємністю 10 літрів, засипається сировина — кукурудза, рис, пшоно, пшениця, перловка, макарони і т. д. (до 10 кг або на обсяг 8 літрів). Затискається затвор, включається газовий пальник і привід обертання циліндра — сировина нагрівається в закритому посудині і, за рахунок вологості сировини (близько 15%), в герметично закритому циліндрі піднімається тиск. Тиск контролюється виносним манометром і запобіжним клапаном. Для багатьох видів сировини необхідно підняти тиск до 9 атмосфер і потім зупинити привід, вимкнути пальник і провести різку розгерметизацію циліндра (вибух). Зазвичай тиск до 9 атмосфер піднімається протягом 20 хвилин. В годину можна проводити 2 — 3 вибуху.

Застосування

  1. Підірвані зерна можна випускати як без добавок, так і збагачені різними смаковими добавками.
  2. Зацукровані підірвані зерна змішують з різними подрібненими сухофрукти (родзинки, чорнослив, абрикоси, фініки і т. д. ).
  3. З підірваних зерен готують концентрати, не вимагають перед уживанням варіння.
  4. Останнім часом за кордоном підірвані зерна пшениці використовують для одержання так званої спученої пшеничної крупи, яку використовують для приготування страв, які не потребують варіння.
  5. Машина застосовується для виробництва добре засвоюваних комбікормів, з малою об'ємною масою.
  6. Для виробництва якісних підірваних зерен потрібно попередньо сировину зволожити і нагріти, рис вибухає без попередньої обробки.

«Повітряні зерна»

  1. «Повітряний рис», «Повітряна кукурудза» і «Повітряна пшениця» — це спеціально оброблені (висаджені) зерна добірного рису, пшениці, кукурудзи абсолютно готові до вживання.
  2. Ці підірвані зерна кладуть у бульйони і супи замість грінок, але вони переважно грінок, так як не вимагають попередньої підготовки.
  3. «Повітряний рис», «Повітряну кукурудзу», «Повітряну пшеницю» додають також до молока, до кави, до какао, до киселів, до компотів. Ці зерна дуже легкі, приємні на смак і більш корисні, ніж звичайна рисова, пшенична і кукурудзяна крупа, так як легше і повніше засвоюються.
  4. Щоб повітряні зерна не втрачали своїх якостей, їх не треба ні варити, ні кип'ятити, а тільки засипати безпосередньо перед їжею стакан з какао, у тарілку з бульйоном.

 

  • Ціна: Ціну уточнюйте